Winkhaus Polska po raz 9-ty Liderem Rynku Stolarki

Ogólnopolskie Forum Stolarki po raz kolejny zgromadziło największe i najprężniej działające na rynku firmy branży stolarki budowlanej. Spotkanie odbyło się 3 października 2019 roku na terenie targów Warsaw Home. Od lat stanowi platformę wymiany opinii i doświadczeń liderów naszej dynamicznie rozwijającej się dziedziny gospodarki.

Program forum obejmował prezentację wyników sprzedażowych w I półroczu 2019 oraz perspektyw na 2020 rok, a także odpowiadał na pytania, jak skutecznie propagować innowacyjność stolarki otworowej. Doskonałym uzupełnieniem konferencji była towarzysząca forum Wystawa Innowacji. Zgromadzone na niej zostały bowiem najbardziej spektakularne produkty, świadczące o zaawansowaniu technologicznym okien, drzwi i fasad.

Zwieńczeniem spotkania była Gala Liderów Rynku Stolarki 2019. Centrum Analiz Branżowych doceniło najaktywniejszych producentów oraz dostawców, których działania rynkowe przełożyły się na wyniki ekonomiczne.

Nie bez kozery rok temu wspominaliśmy o naszej gotowości do wyzwań - znów znaleźliśmy się w gronie Liderów Rynku Stolarki z kolejnym, już dziewiątym tytułem w segmencie dostawców okuć.

Dziękujemy za to wyróżnienie, a naszym Klientom za zaufanie!